Facebook oldaldoboz

Nem kötelező(k)!

Azért találtuk ki ezt a vetélkedőt, hogy elhidd: OLVASNI AKKOR IS JÓ, HA (NÉHA) KÖTELEZŐ!

Youtube

Címkék

Játékos vetélkedő az olvasásért!

2008.03.08. 18:48 oszolo.konyvtar

Nem kötelező(k)!

Címkék: vetélkedő szabályok jelentkezés

Kedves Gyerekek!

Az Ószőlői Fiókkönyvtár és Általános Iskolai Könyvtár ismét vetélkedőt hirdet Tiszaföldvár általános iskolás tanulóinak.
A vetélkedő során, ahogy az a korábbi években iskolánkban már hagyománnyá vált, az általános iskolai kötelező olvasmányokhoz kapcsolódó játékos feladatokat kell majd megoldani.
A vetélkedő kiírását megtaláljátok itt.

A nevezéseket március 17-ig várjuk a megadott címekre! (A kötelező olvasmány szerzőjét,  címét és 5(-8) jelentkező ill. az iskola nevét ne felejtsétek el megadni!)

Minden csapat kizárólag a saját kötelező olvasmányából kap feladatokat. A verseny során minden könyvtári dokumentumot lehet használni! (Bizonyos feladatoknál az internetet is!)

A vetélkedő menete:
Az első fordulót regényenként a Városi Könyvtárban és az Ószőlői Fiókkönyvtárban rendezzük (a csapatok számától függően).

A döntőt 3-5. és 6-8. osztályos korcsoportokban külön rendezzük.

Jelentkezés:
Mivel 5-8 főből álló csapatokat várunk, egy intézmény regényenként több csoportot is nevezhet! A döntőre a csapatok kiegészülhetnek egy szülővel és egy pedagógussal is. (Mindenki csak 1 csapatban vehet részt!)

Végül a nevezési lehetőségek:

elektronikus úton, levélben vagy személyesen kérjük a következő címekre:

e-mail: oszolo.konyvtar[kukac]gmail.com

levél: Városi Könyvtár Ószőlői Fiók
5430 Tiszaföldvár, Ószőlő Fő u. 3.

Díjak: a csapatok könyvjutalomban és egyéb ajándékokban részesülnek.


Minden játékos kedvű érdeklődőt szeretettel várunk! Ezen a blogon folyamatosan tájékozódhatsz a versenyről, és tippeket is adunk a felkészüléshez!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nemkotelezok.blog.hu/api/trackback/id/tr15371542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása