Facebook oldaldoboz

Nem kötelező(k)!

Azért találtuk ki ezt a vetélkedőt, hogy elhidd: OLVASNI AKKOR IS JÓ, HA (NÉHA) KÖTELEZŐ!

Youtube

Címkék

Játékos vetélkedő az olvasásért!

2015.12.15. 14:51 oszolo.konyvtar

Vetélkedő - 2016

Címkék: vetélkedő szabályok jelentkezés

Kedves Diákok, Kollégák!

Könyvtárunk, a tiszaföldvári Papp Bertalan Ószőlői Általános Iskola Iskolai Könyvtára 2016-ban is megrendezi a környék általános iskolás tanulóinak, valamint - ebben az évben először - a Hajnóczy József Gimnázium, Humán Szakközépiskola és Kollégium 9-10. osztályos diákjainak a "Nem kötelező(k)!" című könyvtári vetélkedőt. A vetélkedő során az iskolai kötelező olvasmányokhoz kapcsolódó játékos feladatokat fogunk megoldani.

A vetélkedő menete:

A versenyt a Papp Bertalan Ószőlői Általános Iskola Iskolai Könyvtárában rendezzük.

A jelentkező csapatok számától függően regényenként elődöntőket tartunk. Az elődöntőkből továbbjutóknak a döntőket 3-4. és 5-6. és 7-8. és 9-10. osztályos korcsoportokban tervezzük.

4 fős csapatok jelentkezését várjuk, egy intézményből regényenként több csoport is benevezhet! A versenyben csak benevezett diákok vehetnek részt. (A döntőben a csapatokat - az írásbeli feladatok kivételével – 1-1 tanár és 1-1 felnőtt/szülő is segítheti majd, de mindenki csak 1 döntős csapatban vehet részt!)

A nevezéseket elektronikus úton kérjük, az alábbi űrlap kitöltésével: Jelentkezési lap

Jelentkezési határidő: 2016. január 15. (péntek)

A benevezési feladatokat január 20-án tesszük közzé ezen a weboldalon, illetve a 3-4. osztályosoknak nyomtatott formában juttatjuk el.

Az elődöntőket 2016. áprilisában (a tavaszi szünet utáni 2 hétben), a döntőt május 20. után rendezzük (a továbbjutó csapatokkal egyeztetve).

Felkészülés: az adott iskola illetve osztály kötelező olvasmányaiból.

Díjak: a csapatok könyvjutalomban és egyéb (apró) ajándékokban részesülnek.

Minden játékos kedvű érdeklődőt szeretettel várunk!

Tiszaföldvár, 2015. december 15.

Bakodi Erika könyvtárostanár

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nemkotelezok.blog.hu/api/trackback/id/tr78174030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.